miercuri, 13 noiembrie 2019

O nouă şansă pentru Survivor România

O noua sansa pentru Survivor Romania

La trei ani după ultima încercare eşuată de adaptare a formatului Survivor în România, apare o nouă şansă pentru show-ul de supravieţuire care a revoluţionat televiziunea din întreaga lume.
Kanal D a anunţat astăzi startul înscrierilor pentru preselecţia concurenţilor noului show de televiziune al postului, Survivor România. Acesta va fi realizat în Republica Dominicană de compania Acun Medya şi va fi difuzat, probabil, la începutul anului viitor.

Sunt un fan al show-ului Survivor din Statele Unite încă de la prima ediție de acum 19 ani și am visat mereu că va veni un moment în care noi, românii, vom putea trăi aventura supremă de supraviețuire.

În 2016 am fost convins că Pro TV vrea să facă în România show-ul original Survivor și că și știe cum să-l facă, dar m-am înșelat. Pro TV a cumpărat atunci un hit internațional de succes și l-a transformat într-o clasică manea românească, efemeră, inodoră, incoloră și insipidă denumită Supravieţuitorul. Atunci am fost convins că acest format TV este "îngropat" definitiv în România.

Salut iniţiativa Kanal D deşi sunt foarte rezervat că vom vedea în România show-ul original Survivor şi voi reveni cu o analiză ulterioară a şanselor de succes ale acestei noi provocări în televiziunea din România. Până atunci, redau comunicatul de presă de astăzi al Dogan Media Internaţional.
Kanal D le aduce milioanelor de telespectatori un format revoluţionar, un reality show de intensitate maximă: „Survivor România”!

Se dă startul castingului pentru show-ul care forţează toate limitele; cei interesaţi să îşi dovedească inteligenţa, rezistenţa fizică şi psihică, puterea de adaptare se pot înscrie accesând site-ul survivorromania.ro

Kanal D le aduce milioanelor de telespectatori un format revoluţionar, un reality show de intensitate maximă: „Survivor România”! Veritabil experiment social şi test de supravieţuire, reality-ul le va pune la încercare concurenţilor, vedete şi oameni necunoscuţi încă publicului larg, inteligenţa, puterea de adaptare la condiţii extreme, inventivitatea, forţa şi rezistenţa fizică şi psihică. Formatul original, produs de Acun Medya, a fost difuzat în ţări precum Grecia şi Turcia, unde a înregistrat un succes uriaş, atingând şi 50 % cotă de piaţă.

Abandonaţi în mijlocul naturii exotice, în Republica Dominicană, departe de confortul civilizaţiei, concurenţii vor fi nevoiţi să îşi construiască singuri adăpost, să îşi procure hrana, să îşi găsească aliaţi în mijlocul grupului în care vor experimenta cel mai dur test posibil: supravieţuirea. La finele acestor încercări teribile va rămâne un singur câştigător.

Concurenţii se vor lupta nu numai cu condiţiile de viaţă extrem de dure, dar şi cu propriile temeri şi cu percepţia celor din jur. Bătălia lor va fi aceea de a se sustrage eliminărilor succesive şi numai dezvoltarea unei strategii fără fisură îi va putea menţine în concurs.

Agonie şi extaz, ca feţe ale unei singure monede, testarea tuturor limitelor, tensiune la cote maxime, renunţare, disperare, puterea de a regăsi resursele pentru a merge înainte, toate aceste trăiri îi vor încerca pe concurenţii care vor intra într-o competiţie istorică, ce le poate schimba existenţa.

Toţi acei curajoşi care îşi doresc să demonstreze că au calităţi de învingător şi să câştige Marele Premiu se pot înscrie în cursa pentru competiţia televizată „Survivor România” accesând site-ul survivorromania.ro şi răspunzând întrebărilor din formularul de înscriere.

Mai multe detalii despre „Survivor România”, reality show-ul revoluţionar ce va fi difuzat de Kanal D, vor fi furnizate, în curând, prin comunicate de presă şi pe toate proprietăţile Dogan Media Internaţional: Kanal D, Radio Impuls şi proprietăţile online: kanald.ro, wowbiz.ro, kfetele.ro, stirilekanald.ro, radioimpuls.ro.
VIDEO Promo Survivor România


COPERTA Sursa Foto: Kanal D

4 comentarii:

  1. Nu credeam că voi ajunge să spun că varianta Protv-ului de Survivor a fost mai bună.
    Eu nu înțeleg cum poate Kanal D să folosească licența Survivor când nu respectă absolut deloc formatul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Perfect de acord."Tribal council" se numeste asa pt ca cel care trb sa hotarasca cine e eliminat e TRIBUL

      Ștergere
  2. Îl urmăresc cu mare drag,dar cînd văd cîtă răutate are Gratiela Duban în ea îmi vine să schimb programul, dar îi privesc pe ceilalți cu mare drag, oare nu se dă prea i interesantă?dacă stau bine și fac un calcul mai multe puncte a adus Elena față de ea așa că urît din partea ei ce cuvinte scoate pe gură despre Elena, ea nu se vede?Are acasă un soț și un copil care ar trebui să fie mîndri de ea,nu pot spune decît rușine Grațiela ești, femeie,ești mamă că și Elena la fel,ea nu te-a jignit tu ai facut-o de mai multe ori.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu mai pot răbda. Grațioasă, nu aduce puncte ca sportivă si si-a abrogat titlul de bucătăreasă, nelăsînd pe nimeni s-o ajute ca să poată fi ultima femeie eliminată. Felul în care isi încălzește spatele cu băieții si cum isi incolaceste picioarele după bazinul lor când mai reuseste si ea cate un punct,spune multe despre soția Grațioasă Duban.Ce urât "joaca" ponegrind-o pe Elena si asmutandu-i pe fraierii de Cezar,Mihai si Ghiță care se vede de la o postă fac "sluj" în fața ei,spune multe despre acesti "sportivi".Bravo Elena,Adriana si Raul!

    RăspundețiȘtergere