marți, 5 iulie 2016

Survivor News - 5 iulie 2016

Cele mai noi informații despre show-ul care a revoluţionat televiziunea din întreaga lume - Survivor (Supraviețuitorul)

- Postul de televiziune american CBS continuă tradiția deja controversată a temelor din sezoanele recente ale show-ului Survivor iar, mai nou, se insistă pe abilitățile anumitor concurenți care au capacitatea de "a da jocul peste cap" la un anumit moment, printr-o schimbare surprinzătoare a statu-quo-ului.

Survivor: Game Changers - The Mamanuca Islands este titlul sezonului cu numărul 34 iar filmările se desfășoară în această perioadă pe un grup de insule (Mamanuca) din Fiji, cu participarea a 20 de foști concurenți care au mai primit o șansă în lupta pentru titlul de Unic Supraviețuitor și pentru marele premiu de un milion de dolari. Lista completă a supraviețuitorilor acestui sezon a fost publicată de Inside Survivor aici.

- Excentrica concurentă Debbie Wanner din Survivor: Kaoh Rong și-a mai adăugat o meserie în CV-ul ei impresionant, informează Entertainment Weekly. Ea a filmat pentru un episod din legendarul serial american Dragoste și putere, continuând tradiția începută de alți foști concurenți ai show-ului Survivor precum Malcolm Freberg, Colby Donaldson, James Clement, Jeremy Collins și Joe Anglim care au apărut, de asemenea, în serialele Tânăr și neliniștit sau Dragoste și putere. Imagini cu Debbie Wanner pe platourile de filmare ale CBS, pot fi văzute aici.

P.S. În numele comunității fanilor Survivor din România vreau să mulțumesc Pagina de Media și tuturor celorlalte publicații online care au preluat în mod onest informațiile prezentate în articolul de ieri despre Dragoş Bucurenci, prezentatorul show-ului Supraviețuitorul de la Pro TV.

0 comments:

Trimiteți un comentariu