luni, 4 iulie 2016

EXCLUSIV Avem dovada că Dragoș Bucurenci este prezentatorul show-ului Supraviețuitorul

Twitter a adus dovada că Dragoş Bucurenci este prezentatorul show-ul Supravieţuitorul de la Pro TV

Așa cum am anunțat aici în exclusivitate încă din 24 mai 2016, Dragoş Bucurenci este alesul Pro TV care conduce "ostilităţile" în show-ul care a revoluţionat televiziunea din întreaga lume - Survivor (Supraviețuitorul). Această informație a fost tratată cu destule rezerve de fani și de mass-media românească, în lipsa oricărei confirmări sau infirmări oficiale de la postul de televiziune care s-a lansat în aventura aducerii show-ului suprem de supraviețuire pe micile ecrane din România.
Profilul oficial al lui Dragoș Bucurenci de pe Twitter - @bucurenci
Profilul oficial al lui Dragoș Bucurenci de pe Twitter - @bucurenci / Sursa Foto: Captură Twitter
După informațiile din acest articol, lucrurile sunt destul de clare și consider că ar fi timpul ca Pro TV să oficializeze prezența lui Dragoș Bucurenci în onoranta poziţie a unui Jeff Probst autohton, în formatul care va desemna primul Unic Supraviețuitor din România.

Dacă confirmarea oficială nu a venit (încă) de la Pro TV, ea a fost făcută (involuntar, desigur) chiar de Dragoş Bucurenci. Mai exact, prezentatorul a rămas activ și în luna iunie pe rețelele sociale Facebook și Twitter iar subiectul Brexit l-a pasionat într-atât de mult încât a uitat să dezactiveze opțiunea de localizare geografică de pe Twitter la anumite postări ale sale iar acestea au dezvăluit locația de unde au fost scrise.

Postarea lui Dragoș Bucurenci din 29 iunie dezvăluie locaţia prezentatorului TV: Caramoan, Rehiyon ng Bikol
Postarea lui Dragoș Bucurenci din 29 iunie dezvăluie locaţia prezentatorului TV: Caramoan, Rehiyon ng Bikol (Caramoan, Regiunea Bicol) / Sursa Foto: Captură Twitter
Dacă în postarea din 25 mai localizarea indica orașul București, România, în următoarele postări cu localizare din 24 și 29 iunie locația este identică cu "platoul de filmare" din Filipine al show-ului Supraviețuitorul, respectiv orașul Caramoan, provincia Camarines Sur, regiunea Bicol.

Postările din 24 iunie dezvăluie aceeași locație din Filipine: Caramoan, Regiunea Bicol
Postările din 24 iunie dezvăluie aceeași locație din Filipine: Caramoan, Regiunea Bicol / Sursa Foto: Captură Twitter
Am mai spus-o aici, consider că numele prezentatorului nu constituie o informație critică în succesul formatului și cred că putea fi anunțat în mod oficial de mai mult timp, pentru a putea crea un orizont de aşteptare pentru publicul român. Pe de altă parte, mai spun încă o dată că este vital pentru succesul formatului Survivor în România ca Pro TV să ia măsuri pentru a se asigura că asemenea greșeli nu se vor mai repeta.

Nu de alta dar ar fi păcat ca informații esențiale precum numele concurenților, al câștigătorului sau despre dinamica concursului să fie dezvăluite prematur din cauza neputinței unora dintre persoanele implicate în proiectul Supraviețuitorul de a renunța temporar la rețelele sociale.

Postările din 24 iunie dezvăluie aceeași locație din Filipine: Caramoan, Regiunea Bicol
Postările din 24 iunie dezvăluie aceeași locație din Filipine: Caramoan, Regiunea Bicol / Sursa Foto: Captură Twitter
Postările din 24 iunie dezvăluie aceeași locație din Filipine: Caramoan, Regiunea Bicol
Postările din 24 iunie dezvăluie aceeași locație din Filipine: Caramoan, Regiunea Bicol / Sursa Foto: Captură Twitter
Postarea din 25 mai este ultima cu localizarea București, România
Postarea din 25 mai este ultima cu localizarea București, România / Sursa Foto: Captură Twitter

COPERTA Twitter a adus dovada că Dragoş Bucurenci este prezentatorul show-ului Supravieţuitorul de la Pro TV / Sursa Foto: Survivor (în) România

Later edit: La câteva ore după apariția articolului, Dragoș Bucurenci a dezactivat localizarea la toate postările sale de pe Twitter confirmând astfel informațiile prezentate de mine pe blog. Prea târziu și oricum inutil, rămân capturile realizate înainte de această operațiune.

Dragoș Bucurenci a dezactivat localizarea la toate postările sale de pe Twitter
Dragoș Bucurenci a dezactivat localizarea la toate postările sale de pe Twitter / Sursa Foto: Captură Twitter

2 comentarii: