joi, 30 iunie 2016

VIDEO Avanpremieră Survivor Australia: Sezonul 3

Avanpremiera noului sezon al show-ului Australian Survivor.

Postul de televiziune Network Ten a difuzat ieri, în premieră, primul material promoțional cu imagini din noul sezon al show-ului Australian Survivor. Cel de-al treilea sezon al versiunii australiene a show-ului suprem de supraviețuire a fost filmat în Samoa, pe durata a 55 de zile și cu participarea a 24 de concurenți selectați din peste 15 000 de aplicaţii pentru înscriere.

Sneak-peek-ul dezvăluie tematica acestui sezon în care s-a pus accentul pe conflictul dintre cei care sunt dispuși să mintă, să înșele sau să fure pentru a câștiga jocul și între cei care mizează pe onestitate și camaraderie. Știu că interesul este destul de scăzut în România pentru o altă variantă Survivor, cu excepția Survivor US și Supraviețuitorul, dar am ales să popularizez și formatul australian pentru că el este, după părerea mea, cea mai reușită adaptare mondială a formatului original american.

Show-ul este prezentat de actorul Jonathan LaPaglia și oferă un premiu în valoare de cca. 333 000 € (500 000 dolari australieni). Australian Survivor a fost produs de Endemol Shine Australia, în colaborare cu Castaway Television Productions LTD și va fi difuzat în Australia începând din luna august sau septembrie a acestui an pe canalul de televiziune Network Ten.

VIDEO Sneak-peek - Survivor Australia: Sezonul 3


COPERTA Logo-ul show-ului Australian Survivor / Sursa Foto: TenPlay

0 comments:

Trimiteți un comentariu