luni, 23 mai 2016

SONDAJ Candidatul ideal pentru job-ul de prezentator al show-ului Supravieţuitorul

Candidatul ideal pentru job-ul de prezentator al show-ului Supravietuitorul de la Pro TV

Subiectul prezentatorului viitorului show Supravieţuitorul de la Pro TV a fost readus în discuţie astăzi când ziarul Libertatea a publicat aici un nou articol pe acest subiect.
Aşa cum am subliniat aici în articolul pe această temă, prezentatorul are un rol esenţial în desfăşurarea şi succesul formatului Survivor iar Pro TV a demarat la începutul anului o operaţiune de căutare a unui prezentator care să cunoască şi să iubească jocul şi care să-şi aducă o contribuţie importantă la succesul formatului Supravieţuitorul în România.

În 28 februarie 2016 cotidianul Libertatea o dădea pe Mihaela Rădulescu ca favorită pentru preluarea postului de gazdă a show-ului  de supravieţuire iar pe 9 mai 2016 eu scriam că Virgil Ianţu a devenit favorit (conform informaţiilor neoficiale) pentru onoranta poziţie a unui Jeff Probst autohton. Astăzi este anunţat un nou favorit în persoana solistului Adrian Despot şi doi challengeri: artistul şi omul de televiziune Virgil Ianţu şi luptătorul Cătălin Zmărăndescu.

Am un mare respect şi admiraţie pentru Adi Despot, salvatorul și supraviețuitorul din Colectiv, dar nu îl văd ca persoana potrivită să preia acest proiect iar favoritul meu rămâne în continuare şarmantul Virgil Ianţu. Desigur că pot fi subiectiv iar părerile fanilor show-ului de supravieţuire pot fi diferite.

În acest context, vă propun un sondaj în care fiecare dintre voi îşi poate vota pe parcursul următoarelor 7 zile candidatul favorit. Puteţi vota pe unul dintre cei propuşi sau puteţi nominaliza o altă persoană prin intermediul unui comentariu. Tu pentru cine votezi?

Care este candidatul ideal pentru job-ul de prezentator al show-ului Supravieţuitorul de la Pro TV?

Rezultatele votului:
Locul
Propunere
Procentaj
Număr de voturi
1
Virgil Ianţu
69 %
51
2
Adrian Despot
17 %
13
3
Mihaela Rădulescu
9 %
7
4
Cătălin Zmărăndescu
2 %
2
Numărul total de voturi exprimate: 73

2 comentarii:

  1. Cred ca cel mai potrivit ar fi Andrei Gheorghe

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da Andrei Gheorghe ... a fost mare panarama in 'Rataciti in Panama'.
      Lasa-l pe Gheorghe sa-si faca treaba la radio.

      Ștergere