duminică, 15 mai 2016

Poveştile Eroilor Survivor - Jenn Lyon

Jenn Lyon a concurat in sezonul 10 al show-ului Survivor Palau

În lunile mai şi iunie România şi Statele Unite îşi celebrează eroii prin Ziua Eroilor respectiv Memorial Day. Cu această ocazie, am ținut să comemorăm și noi eroii căzuți prea devreme din universul acestui fenomen global numit Survivor.

Jennifer "Jenn" Jane Lyon (27 februarie 1972 - 19 ianuarie 2010) a fost o actriţă americană şi concurentă în sezonul 10 al show-ului Survivor, filmat în anul 2004 în Palau şi unde s-a clasat pe locul 4.

În 2005 Jenn a fost diagnosticată cu cancer de sân în stadiul trei şi a început o luptă curajoasă cu boala. S-a implicat puternic în campaniile pentru depistarea precoce şi prevenirea cancerului de sân, prin educaţie şi conştientizare precum şi în galele de strângere de fonduri pentru finanţarea luptei medicale împotriva teribilei maladii.

Pe 19 ianuarie 2010 Jennifer a murit la vârsta de 38 de ani, după o perioadă de remisie a bolii. Un episod special intitulat "Surviving Survivor" a fost dedicat memoriei ei şi a fost difuzat la CBS la două săptămâni după deces.

RIP Jenn !

VIDEO Jenn Lyon


P.S. Mulţumesc pentru idee colegului @Costi.

COPERTA Jennifer "Jenn" Jane Lyon / Sursa Foto: Survivor Wiki

0 comments:

Trimiteți un comentariu