luni, 16 mai 2016

VIDEO Legendele Survivor: Russell Hantz

Russell Hantz, unul dintre cei mai mari ticalosi din istoria Survivor

Russell Hantz (născut pe 10 octombrie 1972) a devenit cunoscut publicului din toată lumea o dată cu apariția sa în Survivor: Samoa, în anul 2009. Mulți îl consideră unul dintre cei mai buni jucători din toate timpurile, alții îl critică pentru strategiile sale, numindu-l unul dintre cei mai mari "ticăloşi" care au participat vreodată la celebrul show de supraviețuire.

A participat la 3 ediții ale show-ului Survivor: Samoa (2009), Heroes vs. Villains (2010) și Redemption Island (2011).
 
Russell deține o serie impresionantă de titluri:

  • Este jucătorul cu cei mai mulți idoli ai imunității deținuți vreodată (6).
  • A câștigat de două ori premiul special din partea fanilor, în valoare de 100.000 $, în Survivor Samoa și Heroes vs. Villains.
  • Este unul dintre primii 5 jucători incluși în Survivor: Hall of Fame alături de Richard Hatch, Rob Mariano, Parvati Shallow și Sandra Diaz Twine.
  • A ajuns în finală în mai multe ediții, o performanță reușită doar de alți 4 jucători (Rob Mariano, Amanda Kimmel, Parvati Shallow și Sandra Diaz Twine).
Deși Russell Hantz nu a câștigat niciodată, mulți fani ai show-ului Survivor consideră că acesta ar fi trebuit să câștige în ambele sezoane în care a ajuns în finală iar alții susțin că jocul sau este prea bun pentru a putea ieși învingător. Rămâne însă unul dintre cei mai memorabili jucători.

VIDEO Legendele Survivor: Russell Hantz


COPERTA Sursa Foto: Captură CBS via YouTube

0 comments:

Trimiteți un comentariu