sâmbătă, 7 mai 2016

VIDEO Istoria show-ului Survivor (Supravieţuitorul) în Filipine (I)

Istoria show-ului Survivor in Filipine

Insulele Filipine reprezintă o locaţie foarte importantă pentru show-ul Survivor, după ce mai multe versiuni locale ale show-ului suprem de supravieţuire au fost filmate aici. Ca o reconfirmare a acestui statut special, primul sezon al show-ului Supravieţuitorul va fi filmat în perioada următoare în țara insulară din Asia de Sud-Est.

Ne amintim cu plăcere de Consiliile Tribale desfăşurate pe plaja Gota Beach în 2012, la sezoanele 25 şi 26 ale show-ului american Survivor, dar legătura dintre superba ţară insulară şi show-ul nostru favorit este mult mai veche.

De fapt, istoria Survivor în Filipine începe în anul 2008 când francezii de la TF1 au filmat aici sezonul 8 al show-ului Koh-Lanta, versiunea locală a Survivor. Drumul deschis de către francezi a fost urmat în anii următori de către vecinii noştri bulgari şi sârbi, care au filmat în Filipine trei sezoane Survivor în 2009 şi 2010.

Israelienii au preluat ştafeta şi au realizat în Filipine trei sezoane consecutive ale versiunii locale: Survivor 10: Insulele Filipine, Survivor 10: Fani vs. Favoriţi şi Survivor 10: Camarines.

Povestea show-ului Survivor în Filipine merge mai departe în articolul următor. Până atunci, vă invit să vedem genericele show-urilor prezentate în acest articol, pentru a vedea ce au putut realiza alţii şi pentru a putea face, în toamnă, o comparaţie cu ce vom vedea în primul sezon la Supravieţuitorul de la Pro TV.

VIDEO FRANŢA: Koh-Lanta (2008)


VIDEO BULGARIA: Survivor: Conquering Asia - Philippine (2009)


VIDEO SERBIA: Survivor Srbija Philippines (2009)


VIDEO SERBIA: Survivor Srbija VIP: Philippines (2010)


VIDEO ISRAEL: Survivor 10: Fans vs. Favorites (2010)

0 comments:

Trimiteți un comentariu