sâmbătă, 14 mai 2016

Filmările la Supravieţuitorul încep în luna iunie, în Peninsula Caramoan din Filipine

Filmarile la Supravietuitorul incep in luna iunie

Patru televiziuni din consorţiul Central European Media Enterprises (CME) produc şi difuzează în acest an variante locale ale show-ului suprem de supravieţuire - Survivor. Pentru a reduce din costurile de producţie ale unui format de televiziune foarte costisitor, se pare că CME a găsit o soluţie foarte ingenioasă şi a decis să închirieze şi să amenajeze probabil două locaţii din Insula Caramoan - Filipine unde se filmează succesiv 4 show-uri Survivor pentru Slovacia, Slovenia, România şi Cehia.

Filmările pentru "Ostrov" - varianta slovacă a show-ului Survivor au început, într-o locaţie din Peninsula Caramoan, Filipine, pe 16 aprilie şi se vor încheia pe 4 iunie. Show-ul slovac este produs de televiziunea TV Markíza (din grupul CME) şi oferă un premiu în valoare de 100 000 €.

Echipa mixtă de producţie a canalului POP TV şi a casei de producţie Videostroj a sosit în Filipine pe 13 aprilie iar filmările pentru primul sezon al versiunii slovene a show-ului Survivor au început la începutul lunii mai. Show-ul "Survivor Slovenija: Filipini", cu un premiu de 50 000 €, va fi  difuzat în Slovenia la toamnă.

În România selecţia concurenţilor pentru primul sezon din Supravieţuitorul a intrat pe ultima sută de metri, după ce în weekend-ul 6-9 mai 2016 a fost organizat la Bucureşti un stagiu de pregătire cu participarea a cca. 40 de persoane selectate pentru faza finală. În urma testelor fizice şi medicale vor fi selectaţi cei 18 finalişti care vor face deplasarea în Filipine, probabil la sfârşitul lunii mai. În aceste condiţii, (filmarea unui sezon durează minim 39 de zile) este posibil ca filmarea show-ului Supravieţuitorul să înceapă în luna iunie, chiar în tabăra şi facilităţile folosite de televiziunea din Slovacia care termină show-ul pe 4 iunie.

De asemenea, postul de televiziune TV Nova realizează pentru Cehia în Filipine show-ul "Robinson" cu un premiu în valoare de 92 505 € (2 500 000 coroane).

Central European Media Enterprises (CME) este o companie care operează în șase țări din Europa Centrală și de Est, cu o populație totală de aproximativ 97 milioane de persoane.
Compania deține stații de televiziune în Bulgaria (bTV, bTV Cinema, bTV Comedy, bTV Action și Ring.bg), Croația (Nova TV și Doma), Cehia (TV Nova, Nova Cinema, Nova Sport și MTV Czech), România (Pro TV, Pro TV Internațional, Acasă, PRO Cinema, Sport.ro și MTV România), Slovacia (TV Markíza și Doma) și Slovenia (POP TV, Kanal A și POP Brio).

COPERTA Sursa Foto: Sport.ro

0 comments:

Trimiteți un comentariu